2 miopie


2 miopie

Mediul - Altă cauză importantă este influența mediului asupra mușchilor globului ocular. Astfel că un exces de tonus din partea mușchiului ciliar piper pentru vedere sa antreneze miopia prin spasme ciliare.

2 miopie

Și indicele de refracție a cristalinului poate fi modificat sub influența temperaturilor înalte opacifierea cristalinului. Altă teorie susține că un efort prea mare consolidează mușchii ciliari, micșorând curbura cristalinului.

2 miopie

Combinație factorilor ereditari cu cei de mediu Patologici - există o serie de afecțiuni care determină apariția miopiei Tratament[ modificare modificare sursă ] Cele mai comune forme de tratament includ purtarea ochelarilor și a lentilelor de contact doar cu lentile 2 miopieprecum și o procedură chirurgicală refractivă oculară, dar aceasta este recomandată doar persoanelor cu un anumit grad de 2 miopie, precum și cu o vârstă nu foarte înaintată.

Există 3 tipuri de proceduri chirurgicale keratotomie radială - și cea mai riscantă.

2 miopie

Se face o incizie în cornee cu ajutorul unei lame foarte ascuțite, aplatizându-se după lecuire, mărind calitatea imaginii pe retină. Cu ajutorul unui laser se aplatizează corneea. LASIK - cea mai modernă tehnică.

2 miopie

Se aplică aproape tuturor formelor de miopie. Se folosesc laseri și o microkeratomăcare taie o porțiune circulară din cornee. Aceasta este apoi tratată cu laseri pentru a-și 2 miopie forma și focalizarea.

La myopie et lhypermétropie expliquées en vidéo 2