Afomill antiinflamator


Alerta de pret Descriere Afomill Decongestionant picaturi ocular este un distilat vegetal pentru ochi din galbenele,musetel si fenicul indicat pentru ochii iritati si inrositi.

test ocular al aceluiași și al oaspetelui viziunea plutește

Indicat pentru iritatiile oculare cauzate de vant,raze UVA,clor,machiaj. Are pH,izotonicitate si osmolaritate perfect compatibile cu tesutul ocular si cu lichidul lacrimal.

Afomill afine picaturi oftalmice, pentru ochi obositi si stresati, 10 ml

Precautii la utilizare - produsul este indicat afomill antiinflamator pentru uz oftalmic; - nu utilizati produsul daca ambalajul este deteriorat si nici dupa data de expirare mentionata pe ambalaj; - nu atingeti ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei; - evitati contactul fiolei sau picuratorului flaconului cu suprafetele pe care le-ar putea contamina; - nu utilizati produsul in caz de incompatibilitate cunoscuta afomill antiinflamator orice component al preparatului; - flaconul multidoza trebuie sa fie utilizat in cel mult 30 zile de la deschidere; Mod de utilizare: Instilati o picatura in fiecare afomill antiinflamator.

Se poate aplica de mai multe ori pe zi.

puncte oarbe ale vederii tratamentul viziunii cartofului

Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia. Detii sau ai utilizat produsul? Clientii RemediumFarm.

pedagogia deficienței vizuale cazuri de corectare a vederii

Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos. Numele tau Spune-ne parerea ta despre acest produs Extraordinar.