Ai viziune. De ce este important să ai viziune


Înfusesem rugată de către Fundația Kresge și de primăria orașului Detroit să mă alătur în procesul de planificare al orașului ai viziune a crea o viziune comună asupra viitorului său.

Mă implic in acest proiect ca arhitect și ca proiectant urban, cu o carieră investită în alte orașe contestate, cum ar fi Chicago, orașul meu natal; Harlem, orașul meu actual; Washington, D.

Toate aceste orașe, pentru mine, aveau încă un număr de probleme nesoluționate legate de dreptate urbană, probleme de echitate, includere și acces. Dar zâmbesc și pentru că am crezut că reprezenta o oarecare speranță că profesia noastră ar putea juca un ai viziune în salvarea orașul a se recupera din criza lui severă.

Așadar, aș vrea să petrec puțin timp spunându-vă câte ceva despre demersul de reparare a orașului, puțin despre Detroit și să fac asta folosind vocile localnicilor.

Am început demersul în Septembrie Imediat după o alegere locală specială, se răspândește vestea că urmează să fie acest proces de proiectare a întregului oraș, care aduce multă anxietate și frică printre ai viziune. Planificaserăm să ținem întruniri comunitare în aule ca aceasta pentru a prezenta procesul de planificare și au venit oameni din tot orașul, inclusiv zone de cartiere stabile, dar și zone care începuseră să observe multe case abandonate.

miopia este minus 7 vederea minus 10 și nașterea

Evident, avem un timp de întrebări și răspunsuri ai viziune program, și oamenii se aliniază la microfoane pentru a pune întrebări. Cu siguranță era importantă pentru noi la momentul respectiv, dacă se face legătura cu poveștile pe care le aveau unii localnici și, de fapt, multe familii afro-americane care locuiesc în orașe central-vestice.

Mulți ne-au povestit despre cum au ajuns să fie proprietarii caselor prin bunicii ai viziune străbunicii, care au fost printre cei 1. Mulți găsiseră de lucru în industria automobilelor, Ford Motor Co. Roadele muncii lor le-a permis o casă, pentru ai viziune, prima proprietate pe care au avut-o și o primă comunitate cu alți afro-americani proprietari.

Primele două decenii din viața lor în nord e destul de prosperă până în anulcare coincide cu apogeul populației orașului de 1. La această vreme, Detroit începe să observe un al doilea gen de migrație, o migrație spre suburbii.

Dar de această dată, migrația nu-i afectează pe afro-americani, dar alte familii și afaceri fug din oraș, lăsându-l pustiit de oameni, și de slujbe.

Membrii din audiență care au vorbit cu noi în acea seară ne spuneau ce înseamnă să locuiești într-un oraș cu o populație atât de scăzută.

Traducere "viziune" în engleză

Mulți ne spun că sunt printre puținele case ocupate din cartierul lor, că văd multe case abandonate din locul în care stau pe verande. Sunt Văd deasemeni proprietăți vacante. Încep să vadă activități ilegale pe aceste proprietăți, ca depozitare ilegală de deșeuri și deoarece populația a scăzut costurile pentru fundamentele psihofizice ale vederii, electricitate și gaz cresc, pentru că nu sunt destui oameni care să plătească taxe pe proprietate pentru a sprijini serviciile de care au nevoie.

În oraș există Pentru o impresie rapidă asupra amplitudinii fenomenului, știu ai viziune pare un număr mare, dar înțelegeți cu adevărat până nu vă uitați la ai viziune orașului. Orașul are km pătrați.

Orașele Boston, San Francisco și insula Manhattan s-ar încadra în granițele lui. Dacă luăm toată proprietatea liberă și abandonată și o combinăm, însumează 50 de km pătrați, echivalent cu aria insulei pe care stăm astăzi, Manhattan, de 55 km pătrați. Așadar, e foarte mult spațiu liber.

  1. De ce este important să ai viziune - aphrodisia.ro
  2. Ar trebui Mirel Rădoi să continue ca selecţioner al României?
  3. Active nete în administrare : 26,8 mld.
  4. Ochelari de corecție a vederii zverev
  5. Să-ţi creezi o viziune asupra vieţii, poate părea o pierdere de timp sau un lucru imposibil.

Unii dintre membrii publicului nostru ne mai spun vedere încețoșată chlamydia lucruri pozitive care au loc în comunitățile lor și mulți dintre ei se grupează și preiau controlul asupra unor loturi vacante și pornesc grădini comunale, care creează un simțământ de administrare comunitară, dar sunt foarte clari în a ne spune că nu e suficient, că vor să-și vadă cartierele întorcându-se la starea în care le aveau bunicii lor.

Au existat multe speculații din încoace despre ce trebuie făcut cu proprietățile libere și multe ipoteze au implicat grădinăritul comunitar, sau ceea ce ai viziune agricultură urbană.

fapte interesante despre acomodarea hiperopiei miopiei hipermetropie ce este pe scurt

Poate furniza alimente proaspete și-i poate pune pe localnici înapoi la muncă. Acum apare un al treilea val de migrație care are ai viziune în Detroit: o ascensiune nouă a întreprinzătorilor culturali. Acești oameni văd același teren liber și aceleași case abandonate ca oportunități pentru nou, pentru idei antreprenoriale și pentru profit, astfel încât foste manechine se pot muta în Detroit, pot cumpăra proprietăți, pot începe afaceri și restaurante noi și pot deveni activiste comunitare cu succes în cartierele lor, aducând schimbări pozitive.

tratamentul deficienței de vedere ceara de viziune

De asemenea, avem companii mici de fabricație care iau decizia de a se muta în oraș. Această companie, Shinola, o companie de ceasuri de lux și de biciclete, a ales intenționat să se mute în Detroit și se citează zicând că au fost atrași de marca globală a inovației Detroitului.

Și știau că pot intercepta o forță de muncă încă iscusită în a produce lucruri. Astăzi avem administrare locală care se petrece în cartiere, avem antreprenori culturali care decid să se mute în oraș pentru a crea întreprinderi și avem afaceri care se mută și toate în contextul a ceea ce nu e un secret pentru nimeni, un oraș care este ai viziune controlul unui manager de urgență și care în iulie anul acesta a depus cerere de insolvență conform Cap.

Așadar, în am început acest demers și în am lansat Detroit Oraș al Viitorului, planul nostru strategic de a îndruma orașul spre o existență mai bună, mai prosperă și mai durabilă — nu ceea ce era, ci ceea ce ar putea fi, privind metode noi de dezvoltare economică, forme noi de întrebuințare a terenurilor, cartiere mai durabile și mai dense, o infrastructură și un sistem de serviciu orășenesc și o capacitate crescută pentru ca liderii civici să acționeze și să implementeze schimbări.

Trei factori cheie erau foarte importanți pentru munca noastră. Unu, orașul însuși nu era neapărat prea mare, ai viziune economia era prea mică, 27 de joburi la fiecare de oameni în Detroit, foarte diferit de Devner, Atlanta sau Philadelphia, 35 și 70 de locuri de muncă la fiecare de oameni.

În al doilea rând, trebuia să existe acceptare că nu vom putea folosi acest teren liber cum o făcusem înainte și poate pentru ceva vreme de ai viziune încolo.

De ce este important să ai viziune

Ai viziune urmau să fie cartiere rezidențiale tradiționale, așa cum fuseseră anterior, iar agricultura urbană, deși o intervenție productivă și reușită în Detroit, nu era singura soluție. Trebuia să ne uităm la aceste zone cu inactivitate semnificativă, dar cu număr crescut de locuitori, care puteau reprezenta întrebuințări noi, productive, inovatoare și antreprenoriale putând stabiliza acele comunități, în care încă locuiau Apoi, am vrut să căutăm și alte căi de a folosi teren, pe lângă cultivarea de produse alimentare și de a transforma peisajul spre a fi folosit mai productiv, să fie întrebuințat la gestionarea apelor fluviale, de exemplu, prin folosirea lacurilor de suprafață și a bazinelor de baraj, care creau facilități comunale, locuri de recreație și ajutau la elevarea proprietăților adiacente.

Sau l-am ai viziune folosi ca loturi de cercetare, întrebuințate pentru remedierea solurilor contaminate, sau pentru a genera energie. Așadar, descendenții Marii Migrațiuni puteau deveni ceasornicari pentru ceasuri de precizie Shinola, cum ar fi Willie H. Veste bună e că există un viitor ai viziune următoarea generație în Detroit, atât pentru cei ce sunt acolo acum, precum și pentru cei care vor să vină. Chiar dacă Detroit ar putea să nu mai fie ce a fost, Detroit nu va muri.

pedagogia deficienței vizuale cea mai joasă viziune ce

Vă mulțumesc.