Arahnoidita vederii


Tratamente alternative Complicațiile la rețeaua de nervi de-a lungul coloanei vertebrale afectează fiecare aspect al vieții noastre. Anual, există cel puțin arahnoidita vederii Această afecțiune a durerii neurologice este complexă și cercetările sunt încă arahnoidita vederii curs. Ceea ce știu experții este că, atunci când vine vorba de gestionarea durerii coloanei vertebrale, arahnoidita vederii esențial să vă asigurați că persoanele cu afecțiune primesc suficiente informații și ușurare pentru a trăi cât mai confortabil posibil.

Ce este arahnoidita?

Ce este arahnoidita? Meningele sunt membrane cerebrospinale de protecție. Membrana dintre stratul cel mai interior, pia mater și stratul exterior, dura mater, este adesea numită mater arahnoidă.

arahnoidita vederii cum să dezvolți viziunea în tunel

Arahnoidita este o inflamație dureroasă a acestui strat. Colagenul se formează între straturile pia și arahnoide, iar fuziunea rezultată a rădăcinilor nervoase interferează cu aportul de sânge, rezultând atrofie. Acest lucru se poate întâmpla în orice locație de-a lungul coloanei vertebrale, deși forma cronică de arahnoidită a apărut cel mai adesea în coloana superioară.

Formele bolii

Cu toate acestea, din aniimedicii au observat că arahnoidita este mai frecventă în coloana lombară. Cauze: Epidurale LESI, injecțiile cu steroizi epidurali lombari, sunt injecții de gestionare a durerii administrate persoanelor cu inflamație a nervului spinal, un simptom al herniei de disc și a altor boli ale discului.

arahnoidita vederii viziunea 8 cum să naști

Medicul arahnoidita vederii arahnoidita vederii în afara duramater și studiile arată că, în unele cazuri, rezultă arahnoidita adezivă. Medicii suspectează că steroidul conține un compus din polieter care se răspândește în stratul arahnoidian din stratul dur, ducând la fuziunea nervilor.

Cauze: Meningita Arahnoidita vederii este o infecție virală sau bacteriană care provoacă inflamații la nivelul meningelor și simptome precum rigiditatea musculară și febră. De asemenea, poate duce la cicatrizare, ducând la deteriorarea pielii și a țesuturilor.

Cauze și factori de risc

Tuberculoza este încă o problemă în unele țări mai puțin dezvoltate și acest lucru poate duce la cazuri rare de meningită și arahnoidită TBC intracraniană. În unele cazuri, aceasta din urmă se dezvoltă la ani după prima și, spre deosebire de alte manifestări de arahnoidită, această formă de arahnoidita vederii implică măduva spinării, pe lângă materul arahnoid și arahnoidita vederii nervoase.

arahnoidita vederii viziune slabă minus 6

Arahnoidita optochiasmatică Intersecția nervilor optici din creier este chiasma optică. Unele persoane cu meningită tuberculoasă pot prezenta dureri de cap, tulburări de vedere sau pierderea vederii din cauza arahnoiditei optochiasmatice sau OCA.

Această formă rară de arahnoidită se întâmplă atunci când masele inflamatorii filtrează lichid și gingie nervii optici. În unele arahnoidita vederii, medicii raportează că între 25 și 72 la sută dintre persoanele cu această formă de meningită suferă de OCA.

Simptome: Disestezie Durerea pare a fi singurul simptom consecvent al arahnoiditei.

Ce reprezinta arahnoidita?

Unele persoane pot prezenta spasme musculare și crampe în spate, fese și picioare. De asemenea, pot prezenta disestezie, leziuni ale nervilor care duc la atingere, provocând o senzație difuză, inconfortabilă. Unii o descriu ca furnici care se târăsc prin corp sau cu ace și ace. Se poate produce disestezie la nivelul gâtului și brațului de la arahnoidita coloanei lombare, dar este rară.

Arahnoidita vederii. Arahnoidita – cauze, simptome, tratament

Sindromul Cauda Equina Latină pentru coadă de cal, cauda equina este punctul terminal pentru nervii și rădăcinile lombare ale coloanei vertebrale. Sindromul Cauda equina apare atunci când cineva cu arahnoidită adezivă dezvoltă paraplegie arahnoidita vederii afectarea funcției motorii sau senzoriale a extremităților inferioare - sau are funcționalitate redusă sau pierdută a intestinului, a vezicii urinare sau a organelor genitale. Semnele disfuncției includ constipație și incapacitatea de a goli complet vezica urinară, ceea ce poate duce la infecție urinară.

Diagnosticarea arahnoiditei În afară de durerea neîncetată și alte simptome sistemice, cum ar fi problemele gastro-intestinale și disfuncția sexuală, nu există o modalitate uniformă de a diagnostica arahnoidita. Dacă medicul comandă utilizarea de substanțe de contrast în timpul acestor teste și vede rădăcini nervoase aglomerate sau cicatrici între meningi, arahnoidita este diagnosticul.

Cu toate acestea, boala poate rămâne nedetectată și este adesea confundată cu alte afecțiuni ale spatelui.

Managementul durerii Nu există Vederea de 5 ani arahnoidita vederii normală remediu pentru arahnoidită și este dificil de tratat.

Arahnoidita (chist arahnoid)

Gestionarea durerii și reducerea sunt primii pași pentru a găsi ușurare. Medicii recomandă adesea fizioterapie și exerciții fizice regulate pentru a îmbunătăți funcționalitatea zilnică. De asemenea, pot sugera psihoterapie; tehnicile comportamentale cognitive pot ajuta la restructurarea cadrului mental pentru a gestiona mai bine prezența durerii cronice.

arahnoidita vederii viziunea despre ceea ce este

Opțiuni chirurgicale Pentru cei cu simptome mai severe, medicii pot sugera o intervenție chirurgicală, dar această opțiune nu este lipsită arahnoidita vederii controverse și scepticism.

Unele proceduri chirurgicale includ fuziunea spinării sau microdiscectomia, care ameliorează presiunea nervului spinal. Cu toate acestea, aceste opțiuni nu oferă o soluție pe termen lung și riscă să înrăutățească starea.

Arahnoidita vederii, Paraclinic

Arahnoidita vederii sugerează că foraminoplastia, o arahnoidita vederii chirurgicală endoscopică minim invazivă, poate fi un tratament adecvat. Procedura permite chirurgului să identifice și să trateze zona precisă de iritație. Tratamente alternative Arahnoidita vederii profesioniști din domeniul medical solicită mai multe studii clinice de stimulare electrică ca tratament pentru arahnoidită.

Acest lucru indică faptul că tratamentul alternativ are potențialul de a fi o soluție mai bună decât chirurgia tradițională.