Audio vizualizare


Vizualizarea cărților și a cărților audio de pe toate dispozitivele cu aplicația Cărți de pe Mac Utilizând iCloud, cărțile, PDF-urile, colecțiile, evidențierile, notițele și semnele dvs.

audio vizualizare

Puteți să descărcați cărțile și cărțile audio cu ușurință pentru a le citi sau asculta oriunde v-ați afla. Utilizând Bluetooth, cărțile audio apar automat în aplicația Cărți audio de pe Apple Watch și în CarPlay, pentru a le putea asculta din mers.

audio vizualizare

Lângă iCloud Drive asigurați-vă că este selectatfaceți clic pe Opțiuni, apoi selectați Cărți. De asemenea, puteți sincroniza manual cărți audio pe Apple Watch.

Rest And Recovery - Stress Relief - Binaural Beats - Delta Meditation - 3 Hz, 2 Hz, 1.5 Hz, 1 Hz

Consultați Adăugarea cărților audio pe Apple Watch. Cu CarPlay: Puteți asculta cărți audio în timp ce conduceți.

audio vizualizare

Consultați articolul de asistență Apple Redarea muzicii, podcasturilor, cărților audio și știrilor în mașină. Pentru a vedea cărțile sau cărțile audio cumpărate pe alte dispozitive, vizualizați informațiile contului dvs.

audio vizualizare

Puteți ascunde cărțile și cărțile audio audio vizualizare care le-ați cumpărat din Book Store pe care nu doriți să le vedeți pe dispozitivele dvs. Articolele ascunse nu apar în biblioteca dvs.

Vizualizarea fișierelor și a dosarelor în Fișiere pe iPhone În aplicația Fișierevizualizați și deschideți documente, imagini și alte fișiere. Vizualizarea fișierelor deschise recent Apăsați Recente în partea de jos a ecranului. Explorarea și deschiderea fișierelor și dosarelor deschise Apăsați Explorare în partea de jos a ecranului, apoi apăsați un articol în ecranul Explorare.

Dacă ați configurat Partajare familialămembrii familiei dvs.