Farmacie oftalmologie


farmacie oftalmologie

Testemițianu, Moldova, or. Chișinău a absolvit internatură și farmacie oftalmologie pe specialitate "Oftalmologie" în bază Academiei de Medicină MNTK «Microchirurgia ochiului » în numele lui Fedorov or.

farmacie oftalmologie

Sankt-Peterburg, Federație Rusă a absolvit rezidentură pe specialitatea "Ofatlmologie" în baza la Universitatea de stat de Medicina și Farmacie în numele N. Chișinău cursuri de perfecționare "Strobizm și Ametropie" or. Sankt-Peterburg, Federație Rusă cursuri de perfecționare "Laser tehnologii în domeniu ritinopatia diabetică" or.

Sankt-Peterburg, Federație Rusă cursuri de perfecționare "Facoămulisificare cataractei" or.

farmacie oftalmologie

Sankt-Peterburg, Federație Rusă cursuri de perfecționare "Chirurgia vitrioretinală" or. Moskova Federație Rusă Cursuri de perfecționare medicală în baza la Universitatea de stat de Medicina și Farmacie în numele N.

Chișinău Perfecționare profesională pe baza Universitatea de stat de Medicina și Farmacie în numele N. Farmacie oftalmologie Oftalmologie Patologia vasculară analizatorului optec Patologia vasculară a analizatorului vizual Participare farmacie oftalmologie la conferențe internaționale. La începutul anului a fost efectuate intervenții de facoemulisificarea cataractei laser coagularea retinei la pacienți cu diabet zaharat injectare de Avastin.

farmacie oftalmologie

De asemenea efectuază intervenții chirurgicale de stopare a progresiei miopie, corecție a strobismului.