Infografii vizuale


Ce este infografii vizuale infografic? Un ghid cuprinzător Ce este un infografic? Un ghid cuprinzător Infografii vizuale Comunicarea vizuală și povestirile sunt esențiale pentru orice afacere din zilele noastre și a mediilor sociale și a duratei scurte de atenție. Infografiile sunt o modalitate populară de a partaja vizual informații, dar crearea unuia eficient nu este ușor.

Acest ghid vă va ghida prin ceea ce trebuie să știți pentru a înțelege ce este o infografică și vă va oferi sfaturi pentru a crea una grozavă. Corelate: statistici infografice care demonstrează că infografiile nu sunt moarte Ce este un infografic? În termeni simpli, un infografic este o vizualizare a datelor sau informațiilor. Infografia poate avea multe aspecte diferite, infografii vizuale în cele din urmă include imagini, diagrame, icoane și secțiuni scurte de text pentru a transmite o idee.

infografii vizuale

La fel ca orice conținut, fiecare element utilizat ar trebui să contribuie la înțelegerea generală a subiectului de către cititor, mai degrabă decât să fie doar un adaos la conținutul deja acolo.

Luați această infografie ca exemplu. Designul folosește un drum pentru a direcționa cititorul către fiecare informație, dar servește, de asemenea, mai mult decât un indiciu vizual. O privire rapidă îi spune imediat cititorului infografii vizuale infografia este despre mișcare și transport. Imaginile despre mașină și autobuz ajută rapid cititorul să știe unde să găsească informații despre un anumit tip de transport. Copia este scurtă, iar vizualul a vedere țesător deja creat până la infografii vizuale de construire a mesajului.

Utilizați acest șablon infografic De ce să folosiți infografii vizuale Crearea unei infografii nu ar trebui să fie niciodată un scop în sine. În schimb, ia în considerare cu atenție ce mediu are cel mai mult sens pentru conținutul pe care încerci să îl creezi.

  1. Categorie:Infografie - Wikipedia
  2. Această structură de stabilire a prețurilor este disponibilă numai instituțiilor academice.
  3. Picături de ochi indiene
  4. Online Marketing21 Aug Infograficele sunt folosite adesea pentru a transmite un mesaj vizual de impact, cu un continut complex de informatii, adresate publicului sau chiar partenerilor de afaceri.
  5. Ajutor vizual redus
  6. Site-urile de socializare precum Facebook și Twitter au permis, de asemenea, răspândirea infograficelor individuale printre mulți oameni din întreaga lume.
  7. Ce sunt infograficele și cum pot fi create
  8. Ce este un infografic? Un ghid cuprinzător - Marketing Affde

Crearea unei infografii are sens atunci când aveți: Un set de date de infografii vizuale O idee pe care trebuie să o rezumați rapid O idee complexă pe care doriți să o explicați prin reprezentarea vizuală Două subiecte de comparat și contrastat O cronologie sau o examen pentru deficiențe de vedere de parcurs O listă de verificare sau un proces de urmat Infografia poate fi utilizată într-o mare varietate de cazuri de utilizare și contribuie la numeroase obiective.

Exemple infografice Specialiștii în marketing care doresc să conștientizeze o marcă sau să conducă backlinks către site-ul lor web pot crea infografii cu statistici și date unice. Prin prezentarea acestor date într-o formă vizuală, nu numai că face cercetarea mai convingătoare, ci și facilitează accesul altor infografii la alte bloguri sau publicații și să se conecteze la site-ul dvs.

infografii vizuale

De exemplu, acest infografic oferă comparații și statistici interesante din filmele Infografii vizuale pe care numai un fan dispus să vizioneze toate filmele și să le numere statistici ar putea să le creeze, făcându-l un conținut unic de referință.

Specialiștii în marketing pot utiliza, de asemenea, infografii pentru a crea conținut educațional util pentru potențialii clienți. De exemplu, o companie care vinde ustensile de gătit ar putea crea o infografică care să arate cum să creați o rețetă specifică.

Grafica este apoi ușor de promovat pe rețelele sociale sau într-un blog pentru a contribui la conștientizarea și loializarea mărcii. Utilizați acest șablon infografic Proprietarii de afaceri pot utiliza, de asemenea, infografii pentru a-și spune poveștile investitorilor sau pentru a oferi o comparație de produse potențialilor cumpărători.

Aici puteți vedea infografii vizuale exemplu de infografie cronologică simplă care arată cum a crescut o companie de-a lungul anilor. O infografie geografică, ca în exemplul de mai jos, poate arăta câți clienți are o companie sau în câte țări se află.

Cum se creează infografii Odată ce ați decis că crearea unei infografii este mediul potrivit pentru conținutul dvs. Exercitarea restabilirii miopiei vederii oferă un tutorial video cu designerul nostru profesionist care vă poate ajuta să parcurgeți procesul. De asemenea, oferim o varietate de șabloane infografice gratuite pentru infografii vizuale începe și a prezenta cele mai bune practici de mai jos.

Schiță infografică Începeți prin a crea o schiță care infografii vizuale vă ajute să vă concentrați subiectul și să rămâneți concis. Creați o schiță cu următoarele Obiectiv: ce doriți să realizați cu infografia? Public: pentru cine este scris conținutul? Puncte glonț ale conținutului sau datelor pe care doriți să le includeți Fonturi și paletă de culori selectate Câteva infografii vizuale de infografii pentru inspirație Canale de promovare: unde va fi publicată și promovată infografia?

infografii vizuale

După finalizarea schemei, sunteți gata să începeți să puneți împreună infografia. În general, o infografică ar trebui să includă următoarele elemente.

Categorie:Infografie

Elemente ale unei infografii Explanator: scurt text introductiv care explică despre ce este infografia. A fi concis este esențial. Folosirea unor propoziții complete nu este.

Secțiuni: creați secțiuni separate pentru fiecare idee. Utilizați pictograme, culori și linii pentru a separa în mod clar fiecare secțiune. Text explicativ: Utilizați copia pentru a descrie pe scurt ideea pentru fiecare secțiune.

Infografică

Copia ar trebui să susțină grafica, nu invers. CTA: includeți un îndemn la sfârșitul infografiei pentru a vă deplasa cititorul la pasul următor.

Coloana vertebrală: utilizați un element de proiectare unificator care vă leagă infografia. Surse: citați pe scurt sursele dvs. Tipuri de modele infografice Deși infografii vizuale există reguli dure și rapide cu privire la aspectul unei infografii, infografia are tendința de a se încadra în categorii și machete specifice care pot servi drept punct de plecare pentru crearea coloanei vertebrale a infografiei și a secțiunilor definite.

Utilizați aceste șabloane Un aspect al cronologiei sau al infografii vizuale de parcurs folosește o singură linie vizibilă, fie direct în mijloc, fie pe o cale șerpuitoare pentru a ghida cititorul dintr-un punct în altul.

O listă de verificare sau un articol infografic vizualizat în viziunea profundă este, folosește o serie de pictograme sau imagini pentru a organiza informații. De obicei, o infografie în stil de comparație va utiliza un aspect simetric formând o linie naturală în centrul imaginii. Pentru a afla mai multe despre diferite tipuri de infografii, accesați ghidul nostru detaliat.

Cele mai bune practici de proiectare infografică Urmați aceste bune practici de proiectare pentru a crea o grafică cu aspect profesional, ușor de citit. Două coloane și o coloană vertebrală Pentru designerii începători, împărțiți-vă infografia în două coloane cu o carte de infografii vizuale mare deasupra.

Amintiți-vă, cele două coloane nu trebuie să fie simetrice.

Infografică - aphrodisia.ro

Apoi, formează un fundal cu un singur element de design care ajută cititorul să treacă prin conținut. O coloană vertebrală poate fi formată dintr-o linie, pictograme sau imagini. Secțiuni clar definite La fel ca un paragraf dintr-o postare pe blog, împărțiți-vă infografia în secțiuni specifice pe temă. Distingeți fiecare secțiune separându-le cu linii, alternând culori sau chenare. Fiecare secțiune ar infografii vizuale să aibă un subtitlu sau etichetă principală și pictogramă sau imagine însoțitoare.

infografii vizuale

Spațiul alb oferă spațiului tău conținutului să respire, ceea ce îl face mai ușor de consumat și mai atrăgător din punct de vedere vizual. Includeți mult spațiu în jurul titlurilor, între secțiuni și evitați textul extins. Palete infografii vizuale fonturi vindecare glaucom culori Pentru început, păstrați simplu selecția fontului și paleta de infografii vizuale. Folosiți un font pentru titlu și unul pentru corp. Paleta dvs.

Neutrele sunt de infografii vizuale albe, negre sau gri. Asigurați-vă că utilizați pictograme care se potrivesc paletei dvs.

Aliniere curată După ce ați terminat proiectul, reveniți înapoi infografii vizuale asigurați-vă infografii vizuale toate elementele principale se aliniază pe aceeași axă orizontală și verticală și că distanța este aceeași între fiecare secțiune.

O aliniere perfectă va face designul final mai profesional. Diagramele simple Păstrați toate diagramele sau datele pe care le adăugați la infografie simple și curate. Asigurați-vă că rămâneți la paleta de culori folosind diferite nuanțe ale culorii alese decât să adăugați într-un sortiment aleatoriu de culori. Includeți întotdeauna etichete cu graficul, infografii vizuale încât cititorul să poată înțelege subiectul datelor.

Strategii de vizualizare a datelor Folosirea unui infografic pentru a vizualiza datele este un caz de utilizare obișnuit, dar crearea de vizualizări de date care infografii vizuale utile și ușor de citit este propria sa formă de artă. Selectarea diagramei corecte pentru datele pe care le afișați va ajuta la eficientizarea infografiei. Tipuri de vizualizare a datelor Diagramă liniară: Folosiți pentru a compara datele în timp.

Diagrama cu bare: Folosiți pentru a compara datele cantitative din mai multe categorii. Parcele împrăștiate: Folosiți pentru a arăta relațiile dintre două seturi de date.

Infografice filozofice Site-ul lui Nicholas Felton Site-ul lui Nicholas Felton este faimos pentru rapoartele anuale personale care conțin infografice cu hărți și statistici despre rutina zilnică. Ilustrează stereotipuri : un exemplu de infografice conceptuale. Viața reprezentată în săptămâni : combină numere și fapte.

Diagrame circulare: Folosiți pentru a arăta părți ale unui întreg. Acestea nu trebuie utilizate pentru comparații sau modificări în timp. Sfaturi suplimentare privind vizualizarea datelor: Includeți doar datele necesare Evitați imagini complicate cu mai multe linii și diagrame Creați graficul pentru a avea o singură mâncare specifică care este imediat evidentă Evitați utilizarea excesivă a etichetelor de date și păstrați fundalul simplu Infografii vizuale de publicare și promovare infografică Odată ce infografia dvs.

Lucidpress oferă un creator de infografie gratuit cu șabloane de infografie gratuite din care să vă ajute pentru a vă ajuta să vă ridicați nivelul de design infografic. Distribuiți, vă mulțumim!