Miopie DIY. Cum ar trebui să aleagă ochelarii de ciclism persoanele cu miopie?


Scrie o recenzie

Acasă Blog Cum ar trebui să aleagă ochelarii de ciclism persoanele cu miopie? Cum ar trebui să aleagă ochelarii de ciclism persoanele cu miopie?

Miopie DIY

Pentru pasionații de ciclism, pahare de ciclism sunt unul dintre echipamentele esențiale pentru ciclism. Pe lângă blocarea creaturilor străine și blocarea tuturor tipurilor de vânt și nisip, poate ajuta și bicicliștii să blocheze eficient razele ultraviolete.

Ce este hipermetropia?

Dar pentru persoanele care sunt profund rănite de miopie, alegerea ochelarilor de echitatie este cam neplăcută. Astăzi, prin unele dintre propriile mele experiențe, voi oferi patru soluții pentru bicicliștii miopi, pentru ca toată lumea să le aleagă.

  • Samsung lansează aplicaţia Safety Screen, care îţi protejează vederea, Miopie DIY
  • Hipermetropia este cel mai bun exercițiu
  • Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris.
  • Miopie DIY. Infografice: Ce trebuie să știți dacă copilul dumneavoastră este miopie - Sănătate -
  • Cum ar trebui să aleagă ochelarii de ciclism persoanele cu miopie?
  • Filozofie mitologică de viziune asupra lumii

Această metodă este relativ simplă, dar unii cicliști au senzația de respingere a lentilelor de contact. În plus, dacă călărești în acest fel mult timp, lentilele de contact vor avea și unele probleme, cum ar fi ochii uscați.

Această metodă este recomandată bicicliștilor care se pot adapta la lentilele de contact.

UPDATE: Merită să te operezi de miopie?

Ochelarii de ciclism pentru miopie personalizați sunt similari cu ochelarii de miopie care se potrivesc și trebuie să ofere miopie personală, astigmatism și alte informații. În ceea ce privește prețul, acesta poate fi puțin mai mare.

Miopie DIY

Necesitatea de a măsura capacitatea economică înainte de cumpărare. Cel mai mare avantaj al acestui tip de ochelari este că trebuie doar să înlocuiți lentilele cadrelor de miopie din interior.

Trimite unui prieten

În comparație cu ochelarii de ciclism cu miopie personalizați direct, prețul este mult mai mic, dar efectul anti-vânt și nisip al acestui Miopie DIY de ochelari va fi mai rău.

Și pentru că stratul interior de miopie este aproape de ochi, gradul și distanța Miopie DIY trebuie ajustate.

Miopie DIY

Ajustările specifice trebuie să se bazeze pe circumstanțe individuale. Mod de utilizare: călăreții pot purta ochelari de miopie direct, apoi poartă ochelarii care vin cu casca. Această metodă nu numai că este ușor de utilizat, dar, de asemenea, nu are disconfortul de a purta lentile de contact.

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru

Prețul nu este la Miopie DIY de mare ca ochelarii de ciclism personalizați pentru miopie, iar prețul specific este diferit pentru fiecare marcă. Puteți alege de unul singur. Dacă vă interesează ochelarii de ciclism, puteți lăsa un mesaj.