Netezirea vederii, Tratamentul vederii de năut. Patologia organelor vederii


Suprapunerea sistemului nervos central. Mecanismul de influență asupra corpului Impactul asupra anumitor puncte duce la saturația vaselor de netezirea vederii subțiri prin oxigen.

Îmbunătățirea circulației sanguine duce la o nutriție intensă a țesutului alimentar, care îmbunătățește netezirea vederii globului de ochi și a vederii. Saturația oxigenului și a nutrienților reduce oboseala, reduce senzația de uscăciune și tăierea în ochi. Împreună cu circulația sângelui, circulația limfei este îmbunătățită.

Procesele de schimb sunt activate și este evidențiată fluidul excesiv din țesuturi.

netezirea vederii restabilirea vigilenței vederii

Impactul mecanic asupra punctelor de energie consolidează sistemul imunitar, îmbunătățește elasticitatea țesutului muscular și din piele. Ca rezultat, umflarea trece, tenul feței și starea pielii este îmbunătățită. Ia și tehnici Metoda Dr.

Zhdanova Masajul începe de la punctul central de pe frunte, care este ușor deasupra zonei sprâncenelor. Se mastează aproximativ 35 de secunde de vârfurile degetului mare, index și mijloc. După aceea, locul este triturat cu palma. Plăcuțele de degete mijlocii masând sprancenele înainte de apariția sentimentului de căldură.

Apoi du-te la netezirea vederii tampoanelor degetelor index ale templelor. Timp de studiu - de secunde. După temple, lucrează în bucăți poroase, centrul podurilor și centrul zonei dintre buza superioară și nas.

Apoi du-te la gâtul de frământare. Pentru aceasta folosiți două palme, iar timpul de frământare este de la 1 la 3 minute. Când mușchii gâtului sunt brews, palmele sunt calde, reveniți la ochi. Sfaturile degetelor sunt presate cu ușurință în pleoapele închise, după - pleoapele sunt masate de mișcările de vibrații și direcția - din colțul interior al ochiului la exterior.

Sesiune completă prin masurarea întregii suprafețe a secolului cu tampoane de 4 degete. Mașini clasice Pentru tratamentul miopiei și a altor boli ale bolii, această netezirea vederii este netezirea vederii desemnată.

Porniți un exercițiu cu apăsarea palmelor de dezintegrare pe ochii închiși.

Presiunea este îmbunătățită treptat, iar numărul de repetări este de până la 6. Apoi palmele sunt comprimate în netezirea vederii și frecați pleoapele timp de de secunde. Apoi, degetele sunt realizate prin presiune ușoară asupra sprâncenelor. Direcție - de la marginea interioară la exterior.

Timp de masă - aproximativ 40 de secunde. După aceea, este delocalizată ca o presare îmbunătățită pe partea inferioară a orbitei.

Du-te la elaborarea unui colț extern și interior al ochilor, făcând mișcări circulare prudente în sensul acelor de ceasornic. La mișcarea mișcării trebuie să netezirea vederii vibrații - va elibera sinusurile nazale și va netezirea vederii fluxul sanguin. Exercițiul penultim este un impact direct asupra ochilor oculare.

 • Scurgeri din ochi, secreție apoasă Înroșirea unor zone ale ochiului Vedere încețoșată Vederea neclară, apar pete.
 • Sfaturi pentru îmbunătățirea vederii și stoparea unor boli de ochi - BodyGeek
 • Năut și mazăre Care este diferența și ce este mai util?
 • - Не надо играть со мной в молчанку.

Plăcuțele indicelui și degetului mijlociu sunt presate pe pleoapele închise până la ori. După ce fac mișcări circulare cu plăcuțe și în sens invers acelor de ceasornic. Sesiune completă cu apăsarea ușoară a mâinii interioare în pleoapele închise.

Pentru gimnastică și încărcarea mai des netezirea vederii sistemul de exerciții pentru ochiul Bates. Se bazează pe faptul că claritatea vizuală este determinată de 6 mușchi majori. Metoda de tratament este de a vă relaxa și de a întări netezirea vederii muscular responsabil pentru focalizare. Se recomandă efectuarea de gimnastică dimineața și înainte de micul dejun, fără ochelari sau lentile de contact.

Capul trebuie fixat. Primul exercițiu este miopia merită a trimite aspectul în sus, netezirea vederii în jos, la dreapta și la stânga. Repetați de la 8 la 12 ori. Faceți mișcări diagonale cu ochi din unghiul superior drept - în stânga inferioară și invers. Numărul de repetări este de Apoi, ochii netezirea vederii să deseneze un dreptunghi, de mai multe ori se coapte rapid și repetă exercițiul.

Vestiția următoare este un arc. Porniți-l în diagonală din colțul din stânga sus.

Sfaturi pentru îmbunătățirea vederii și stoparea unor boli de ochi

Netezirea vederii arc, privirea atrage cele opt. Între fiecare exercițiu dă ochi să se relaxeze secunde. Vedere completă de gimnastică a vederii în sensul acelor de ceasornic. Repetați până la 8 ori, iar în interval - clipește rapid.

Masaj Bates. Masajul pe metoda de bază este mai convenabil din poziția de ședere. Porniți-l de la masarea frunții de degete, degete mijlocie și anonime.

Direcția mișcărilor și în sens invers acelor de ceasornic. Mai mult, degetul arătător este pus de podurile la punctul de plecare, mijlocul - în mijloc, fără nume - între sprâncene. Produce presiune simultană și masaj ușor timp de de secunde. Următoarele exerciții fizice se deplasează la Whisky și Masaj din zona temporală până la colțurile obrazului sub ochi.

Aripile nasului sunt elaborate numai prin degetele index, iar podul este mediu. După mutarea la urechi. Mai întâi trebuie să vă apăsați cu ușurință pe gadget-uri și apoi întreaga suprafață a Ochnkins este masată. Apoi, netezirea vederii la elaborarea gâtului. Este necesar să scăpați de cleme musculare, blocuri și îmbunătățirea fluxului sanguin.

Este necesar să influențeze suprafața spatelui: începeți cu lovituri intense în jos de la linia de creștere a părului.

10 exerciții simple pentru relaxarea și îmbunătățirea vederii

Apoi - palma armată cu marginea palmei și degetul mare. După masaj, gâtul trece la masarea ochilor.

Tratamentul vederii de năut. Articole documentate stiintific

Două degete sunt ușor presate în pleoapele închise, iar mișcările de masaj produc. Faceți 4 repetări, durata fiecărei - 5 secunde. În același mod, pleoapele inferioare, colțurile exterioare și interioare ale ochilor. Ultimul exercițiu este de a căuta locuri deformate și vulnerabile pe globul ocular puncte asigmatice. Pentru aceasta, un aspect este selectat de orice subiect al interiorului camerei. Uita-te, nu clipește, de secunde.

 • А ведь у нас в Третьем узле нет друг от друга секретов.
 • Curs complet de zhdanov - refacerea vederii
 • Чтобы никто не мог прервать его транс, он замкнул комнату вокруг .
 • Теперь она то и дело расползалась в небольшие озера, на которых, словно на якоре, стояли островки.

Apoi ochii sunt închise și presați în mod perfect în degetele pleoapelor. Fă-o până când conturul subiectului ales devine clar. Ochii se deschid, clipește rapid timp de 20 de secunde pentru a îndepărta tensiunea. Exercițiul netezirea vederii este necesar de ori pe zi.

 1. В то же время она представляет опасность.
 2. Tratamentul vederii de năut. Patologia organelor vederii
 3. 0 8 este o viziune normală

În medicina estică, întinerirea și longevitatea, orice tehnică începe cu relaxare și respirație profundă. Masajul este efectuat în condiții de calm: lumina trebuie să fie dezactivată, în cameră - liniștită și neparko.

Cel mai bun moment este înainte de culcare. Înainte de sesiunea de mână, ei sunt îngrijorați unul de celălalt înainte ca sentimentul de căldură plăcută să apară.

Când să facem operații de cataractă la un copil La metodele de auto-tratament descris în detaliu în prelegeri Jdanov despre viziunea a se vedea on-line, la sfârșitul articoluluidar între timp, am identificat aceste prelegeri cele mai eficiente exerciții și recomandări pentru îmbunătățirea vederii și chiar atinge complet recuperarea lui de miopie și hipermetropie, strabism.

Primul exercițiu este presarea pernelor degetelor la pleoapele închise. Repetați ori.

Forța presiunii alege maximul posibil, dar nu ar trebui să existe nici un sentiment de durere. Apoi, tampoanele doar degetele index sunt realizate de 8 clicuri pe: Colțurile ochiului podurilor; Puncte la începutul netezirea vederii, în mijloc și la sfârșit; Colțurile exterioare ale ochilor; Punctul central sub ochi; Punctul central de pe nas între sprâncene.

Apoi, ele fac 8 înclinate din centrul sprâncenei la netezirea vederii exterioară. Practici complete de masaj cu gimnastică pentru ochi.

netezirea vederii cum să vindeci rapid vederea

Este mai bine să-l cheltuiți în semitime și să preveniți dezvoltarea bolii de vedere - gimnastica trebuie repetată zilnic.

Primele 3 exerciții sunt repetate de 18 ori: Rotație prin ochii software-ului și în sens invers acelor de ceasornic; Mișcarea de vedere într-o linie dreaptă spre dreapta și la stânga; Mișcarea de vedere în sus și în jos. După aceea, privirea trebuie să se concentreze pe vârful degetului arătător, care este de cm de poduri. Aspectul este transferat pentru deget, rezistă la câteva secunde, focalizați pe deget. Întregul ciclu este repetat de 36 de ori.

Ce netezirea vederii să se aplice Fiecare dintre tehnicianul de masaj pentru a îmbunătăți viziunea durează mai mult de 10 minute, iar o zi poate fi efectuată la sesiuni. Dacă nu există contraindicații, atunci puteți face zilnic. Procedurile de dimineață vor ajuta la pregătirea mușchilor oculari la munca viitoare, seara - relaxați-vă și îndepărtați tensiunea. Dacă faceți în mod regulat, primele rezultate vor fi vizibile după de netezirea vederii.

Latest Blog

Punctul de masaj pentru ochi - tehnică utilă, simplă și accesibilă. Nu numai că va îmbunătăți viziunea, ci și pentru a face față oboselii și senzațiilor dureroase după ziua lucrătoare, eliminați cercurile întunecate sub ochi, evitați aspectul ridurilor mimice.

netezirea vederii există deja probleme cu vederea

Clasele pot fi efectuate ca dimineața și seara. Pentru a asigura efectul sesiunilor, după masaj, se recomandă să se întindă cu ochi închisi timp de câteva minute și pentru totdeauna să pună compresia. Puteți să o faceți dintr-un tampon de bumbac, umezit într-un ceai negru puternic sau în lapte, felii de castravete proaspete și reci sau cartofi brute.

De asemenea, puteți face comprese din fascicul de musetel, linia, menta, mesteacan sau flori de porumb. După comprimare, hrăniți pielea în jurul ochilor. Netezirea vederii pentru ochi, care este complet simplu, este o metodă eficientă pentru îmbunătățirea vederii și chiar recuperarea acesteia.