Oftalmologie modernă. OPHTALENS T - Clinică particulară de OFTALMOLOGIE - Medicina Cluj


Ce este cecitatea?

Dr. Mirabela Ciuca / Centrul Oftalmologic Oculus

Termenul medical folosit pentru orbire este cecitate. Conjunctivita e inalt contagioasa, se raspandeste cu usurinta. Mirela Popa, din Brașov, este dotat cu echipamente de ultimă generație pentru investigații și tratamente oculare complexe.

oftalmologie modernă

La cabinetul nostru de oftalmologie s-au efectuat mii de consultații oftalmologice. Aparatura ultramoderna și de înaltă precizie asigură calitatea pentru toate serviciile oferite de Dr. Mirela Popa. Scopul nostru este de a îmbunătăți vederea pacienților prin intermediul serviciilor de înaltă calitate.

oftalmologie modernă

Consultațiile sunt efectuate de DR. Optica medicală Optica medicală vă oferă consultații optometrice efectuate de către optometriști, determinare și prescriere de dioptrii, verificarea acuității vizuale. Consultația optometrică cuprinde: determinarea dioptriilor, verificarea acuității vizuale, măsurarea tensiunii oculare.

oftalmologie modernă

Produse specifice: Rame, lentile și accesorii pentru ochelari de vedere. Lentile de contact și soluții de întreținere.

Ochelari de soare.

oftalmologie modernă

Optometristii vă oferă consultanță în alegerea produselor optice conform prescripției oftalmologie modernă, a stilului, a configurației feței si culorii pielii, părului, ochilor. Sunt extrem de recunoscător dnei.

oftalmologie modernă

Mirela Oftalmologie modernă — medic primar oftalmolog Brașov, Str.