Vedere dachshund


Și nici nemulțumirea față de viziune și-au putut imagina că animalul lor de companie ar câștiga o audiență de de mii de abonați!

vedere slabă ce diagnostice refacerea vederii fără intervenție chirurgicală și medicamente

Videoclipurile, în care dachshundul răutăcios încearcă diferite imagini, arată trucuri complexe și pur și vedere dachshund vorbește despre viața sa, sunt foarte populare în rândul publicului străin. Șoferul de taxi are și un cont Vedere dachshund doxiedin.

viziune la caracatițe igiena vederii

Nu este încă la fel de popular ca canalul video, dar totul este în față.! Dean este un câine fotogen și iubește să fie în centrul atenției.

Vedere dachshund percepe procesul de filmare ca pe o experiență interesantă și o modalitate de a afla locuri interesante.

nastere cu vedere minus 7 Mi-am vindecat vederea cu chimen

Multe imagini s-au acumulat deja în cutia de dachshund: un domn galant, un vânător curajos de mumii, un cowboy nemilos față de dușmani, un erou puternic, un cântăreț de renume mondial.

Decanul nu ocolește tot felul de profesii: constructor, scafandru, medic.

Dachshund Puppy poate face literalmente nu greșit, am in vedere doar uita-te la ea

Nu este nici cea mai mică dificultate pentru un șofer de taxi să introducă orice imagine. Unde să găsești un vânzător atât de drăguț de pepeni, o gospodină împovărată de griji sau un lucrător galant pe drumuri?

Procesul de filmare este destul de lung. Potrivit proprietarilor lui Dean, lucrarea la un videoclip poate dura câteva zile și, uneori, luni.

contabil și vedere slabă miopie metode neconvenționale

Totul depinde de ideea și sfera muncii. Dean își iubește slujba, dar nu uită de restul. Câinelui îi place să fie la mare, să se răstoarne în nisipul blând, să joace fotbal.

Mâncarea bună ajută la refacerea energiei după o muncă grea.

operație la ochi vă pierdeți vederea exercitiu cu lanterna

Și aceasta este, desigur, carne! Teckelii sunt destul de leneși și nu se deranjează întotdeauna să se culce undeva. De exemplu, Dean doarme destul de mult aproximativ 15 ore pe zi.

video viziune gimnastică viziune asupra kechkemetskaya

O întâlnire foarte importantă se apropie de Dean! În curând va împlini 10 ani.

Dachshundul iepure nu este considerat o rasă, ci doar o specie. Un dachshund grosier este considerat o varietate rară de rasă și nu diferă intelectual și în termeni de muncă din rasa cu parul neagră și cu păr lung. Date istorice Un dachshund gros este o rasă nouă de dachshund.

Între timp, vă puteți simți nostalgic și vă puteți aminti cum v-ați vedere dachshund ziua de naștere anul trecut. Puteți găsi videoclipuri noi cu un câine frumos tastând Doxie Din - nu doar un teckel în browserul dvs. Distribuie pe rețelele de socializare: Așa arată.

Weinermoji is the best emoji app for Dachshund lovers. No matter what you call them, they are the cutest!