Vedere deschisă, Localizare proprietate ID: 1103689


Etaj 4 din 6 Anul constructiei Simplitatea luminoasa si o armonie geometrica sunt caracteristicile definitorii ale unui spatiu de locuit inedit, situat intr-una din cele mai vedere deschisă zone ale Bucurestiului modern.

etiologia deficienței vizuale pe scurt viziunea apei micelare

Avem placerea sa va prezentam un uxos apartament cu 3 camere, perfect pentru rezidenta sau ca investitie, cu vedere spre parcul Herastrau. Freya Suite, caci despre ea este vorba, este o locuinta a carei spurafata utila masoara mp, cu un interior compartimentat dupa clasicul mod al apartamentelor cu 3 camere vedere deschisă living spatios, bucatarie, doua dormitoare si doua bai.

viziune normală câte dioptrii mitologia ca formă de viziune asupra lumii

Special la aceasta configuratie, insa, este modul in care arhitectul a ales sa gandeasca distribuirea luminii in fiecare incapere. In ceea ce priveste acest design, asa cum aminteam inca de la inceput, liniile definitorii sunt ale simplitatii geometrice, creand un spatiu curat, aerisit, luminos, cu vedere deschisă specifice si bine delimitate.

oculus centru oftalmologic vedere incetosata si ameteli

Finisajele de calitate isi spun si ele cuvantul in valoarea pe care o adauga spatiului de locuit, iar cu totul, Freya Suite este de o eleganta si o candoare demna de numele ales al unei zeite nordice. Imobilul dispune de paza permanenta, supraveghere video, lift, parcare subterana, curte amenajata si luminata, fantani arteziene, supermarket, centru spa, doua piscine interioare, restaurant cu specific italian.

Exista, de asemenea, cativa factori care raman constanti - precum reputatia zonei ori raportul calitate-pret. In conceptul rezidential asupra caruia va invitam sa va indreptati atentia, am reusit sa imbinam cu succes aceste constante pentru a va pune la dispozitie un plan ambitios, exclusivist, cu deosebita consideratie fata de exigentele segmentului imobiliar de lux. Astfel, un nou concept imobiliar va fi realizat pe o suprafata vedere deschisă mp de teren, compus din 5 blocuri de apartamente cu de locuinte spatioase, o arhitectura urbana imbietoare si nu mai putin de locuri de parcare subterane. In amploarea sa, acesta este un proiect ce urmeaza sa seteze un nou etalon rezidential nu doar pentru zona Soseaua Nordului, ci fara indoiala pentru intreaga capitala.

Certificat Energetic — Clasa A In pretul de vanzare al apartamentului, veti beneficia si de un loc de parcare si boxa. Utilitati - Imbunatatiri.

viziune minus 6 câte dioptrii slabă problemă a vederii