Vedere seminar


deficiența de vedere este o abatere

Aspecte practice legate de închiderea exercițiului Noile reglementări aplicabile impun schimbări de regim, precum și oportunități, de aceea este benefic să le identificăm și să analizăm cum trebuie aplicate, respectiv valorificate. În cadrul acestui seminar, care se va desfășura într-un mod interactiv, vom discuta despre problemele cu care am observat că se confruntă în practică multe dintre societățile comerciale.

test larg de vedere a elevilor

Pentru a fi siguri ca vom acoperi cele mai importante teme pentru participanți, vedere seminar rugămintea de a ne transmite la momentul înscrierii și o listă de câteva probleme practice care ați dori să fie dezbătute. Cui se adresează? Cursul se adresează managerilor şi specialiştilor din domeniul financiar, contabil şi fiscal.

se poate deteriora vederea cu o răceală

Obiectivele vedere seminar Discutarea principalelor aspecte de avut în vedere la închiderea exercițiului financiar din punct de vedere contabil și fiscal impozit pe profit; TVA; impozit pe veniturile obținute din România de nerezidenți; taxe locale. Expunerea celor mai semnificative modificări recente ale Codului Fiscal în contextul închiderii exercițiului financiar