Vedere setată


Schimbarea modului de funcţionare a aparatului Dacă este necesar, comutaţi între diverse moduri de funcţionare a aparatului.

Procedura pentru configurarea setărilor de tipul Setări particularizate Custom Vedere setată se execută după cum urmează: Setări particularizate Custom Settings Asiguraţi-vă că aparatul este pornit, apoi faceţi clic pe Vedere setată particularizate Custom Settings de pe fila Întreţinere Maintenance. Se deschide caseta de dialog Setări particularizate Custom Settings.

Vedere setată. vedere - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Notă Dacă aparatul este oprit sau dacă este dezactivată comunicarea între aparat şi computer, poate apărea un mesaj de eroare deoarece computerul nu poate să colecteze starea aparatului. În acest caz, faceţi clic pe OK pentru a afişa cele mai recente setări specificate pe computerul dvs.

vedere setată se pierde vederea amețită

Dacă este necesar, finalizaţi următoarele setări: Detectare disc inscriptibil în tava pentru discuri Detects a printable disc in the disc tray Detectează dacă în tava pentru discuri este încărcat un disc imprimabil în timpul imprimării vedere setată eticheta de disc şi afişează un mesaj dacă nu este încărcat niciun disc. Bifaţi această casetă pentru a imprima detectând dacă este încărcat un disc imprimabil.

Traducere "vedere" în engleză - Vedere setată

Debifaţi această casetă pentru a imprima fără a detecta dacă este încărcat un disc imprimabil. Important Dacă lăsaţi această casetă debifată, imprimanta poate să imprime în tava pentru discuri chiar şi fără ca un disc imprimabil să fie încărcat în tava pentru discuri.

vedere setată viziunea tarakatumului

De aceea, în mod normal trebuie să bifaţi această casetă. Dacă în tava pentru discuri încărcaţi un disc imprimabil care a fost deja imprimat, este posibil ca imprimanta să detecteze că în tava pentru discuri vedere setată este încărcat niciun disc imprimabil. În acest caz, debifaţi această casetă.

vedere setată test de vedere soligorsk

Prevenire frecare hârtie Prevent paper abrasion Aparatul poate mări spaţiul dintre capul de imprimare şi hârtie în timpul imprimării cu densitate înaltă pentru a preveni abraziunea hârtiei. Bifaţi această casetă pentru a preveni frecarea hârtie. Aliniere manuală capete Align heads manually Vedere setată obicei, funcţia Aliniere cap de imprimare Print Head Alignment din fila Întreţinere Maintenance este setată pentru alinierea automată a capului, dar o puteţi schimba pentru alinierea manuală a vedere setată.

Întreabă comunitatea Comunitatea Orange Scopul unor puncte de vedere diferite I think the purpose vedere setată having two different points of view Camera transmite punctul lor de vedere către public. The camera delivers their point of view to the audience. Aici chiar avem o vedere impresionantă. Here we have a very impressive sight indeed. Cunosc linia de vedere este liber La acea intersecție.

Dacă rezultatele imprimării în urma alinierii automate a capului de imprimare nu sunt satisfăcătoare, efectuaţi alinierea manuală a capului. Bifaţi această casetă pentru a efectua alinierea manuală a capului.

vedere setată orbire parțială a vederii

Debifaţi această casetă pentru a efectua alinierea automată a capului. Rotire cu 90 de grade la stânga când orientarea este [Vedere] Rotate 90 degrees left when orientation is [Landscape] În fila Configurare pagină Page Setup vedere setată, puteţi să modificaţi direcţia de rotaţie pentru Vedere Landscape din Orientare Orientation.

Pentru a roti datele de imprimare cu 90 de grade spre stânga în timpul imprimării, selectaţi acest element. Pentru a roti datele de imprimare cu 90 de grade spre dreapta în timpul imprimării, debifaţi acest element.

Activarea sau dezactivarea funcției TalkBack

Important Nu modificaţi această setare în timp ochii doare, viziunea se așează lucrarea de imprimare este afişată vedere setată lista de aşteptare pentru imprimare. În caz contrar, se pot omite caractere sau aspectul se poate deteriora. Detectare lăţime hârtie când se imprimă de la computer Detect the paper width when printing from computer Când imprimaţi de la computer, această funcţie identifică hârtia care a fost încărcată în acest aparat.

Când lăţimea hârtiei detectată de aparat diferă de lăţimea hârtiei specificată în Dimensiune pagină Page Size din fila Configurare pagină Page Setupse va afişa un mesaj. Pentru a utiliza detectarea lăţimii de hârtiei când se imprimă de la computer, selectaţi caseta.

vedere setată ateliere pentru îmbunătățirea vederii

Important Dacă utilizaţi hârtie definită de utilizator, utilizaţi Dimensiune hârtie particularizată Custom Paper Size pentru a seta corect dimensiunea hârtiei încărcate în aparat. Dacă se afişează un mesaj de eroare chiar dacă s-a încărcat hârtie cu aceeaşi dimensiune care a fost setată, debifaţi caseta.

vedere setată recomandări vizuale 1

Timp de aşteptare pentru uscarea cernelii Ink Drying Wait Time Puteţi seta durata timpului de repaus al aparatului până când începe imprimarea următoarei pagini. Deplasând cursorul spre dreapta se măreşte timpul de repaus şi deplasând cursorul spre stânga se micşorează timpul de repaus.

Modificarea orientării paginii la vedere sau portret

Dacă hârtia se pătează deoarece următoarea pagină este eliminată înainte ca cerneala de pe pagina imprimată să se usuce, măriţi timpul de aşteptare pentru uscarea cernelii. Micşorarea timpului de aşteptare pentru uscarea cernelii grăbeşte imprimarea. În continuare, aparatul funcţionează cu setările modificate.