Verificarea miopiei. Evoluția miopiei și metode de tratament


pierderea temporara a vederii la un ochi

March 17,a. Acuitatea vizuală vederea este scăzută chiar și cu lentile corectoare, uneori fiind nevoie de tratament special cu laser sau injecții intraoculare. Miopia simplă apare la aproximativ ani, fiind denumită miopia școlarului.

Vederea lui Jirinovski

Are o evoluție progresivă până verificarea miopiei jurul vârstei de ani după care se stabilizează și nu depășește dioptrii. De asemenea, există miopii datorate unei creșteri a curburii corneene keratoconusîn cazul cataractei la debut și în alte boli corneene.

cum își antrenează indienii ochii

Tratamentul miopiei: Profilactic: este cel mai important și are drept scop stoparea progresiei miopiei. Acest lucru este posibil în copilărie. Din păcate, procesul de creștere al ochiului, care generează miopie, nu poate fi controlat în totalitate.

Cu ochelari: medicul testează în cabinet diferite dioptrii în funcție de măsurătoarea cu dioptronul.

Citim pentru voi Organizația Mondială a Sănătății a scos la iveală în Octombrie numere noi cu privire la cei care au afecțiuni ale vederii. La nivel global, se estimează că aproximativ 1,3 miliarde de oameni se confruntă cu o anumită formă de afectare a vederii. În ceea ce privește vederea la distanță, milioane de persoane au o ușoară diminuare a vederii, de milioane au deficiență de vedere moderată până la severă, iar 36 de verificarea miopiei sunt orbi. Dar cum afli dacă ai nevoie de un astfel de ajutor vizual?

Cu lentile de contact: zilnice, lunare sau cu port prelungit. Chirurgical, cu implant de cristalin: se realizează prin înlocuirea cristalinului lentila ochiului cu unul artificial, cu dioptria determinată. În anumite cazuri, se poate implanta o lentilă de contact peste cristalinul ochiului miop.

Alte verificarea miopiei despre:.