Vezi reclamele. Publicitate - Wikipedia


Vezi reclamele encefalopatie discirculatorie viziune

Cum ar fi dacă ai Vezi reclamele recompensat să le vezi? Browserul este bazat pe Google Chrome și blochează scripturile de urmărire, dar și alte tehnologii care-ți urmăresc activitatea online.

Vezi reclamele seminar pentru deficiențe de vedere

Drept urmare, stopează și multe reclame online. Totuși, acest lucru s-a schimbat și utilizatorii pot opta pentru a vedea reclame, dar nu o fac pe gratis. Browserul Brave vrea să găsească un nou model de business și a pornit un program prin care încearcă să motiveze financiar utilizatorii să nu blocheze Vezi reclamele.

Vezi reclamele test ocular aspect fericit

Astfel, cei care aleg să participe la acestă inițiativă și să nu stopeze reclamele afișate de site-urile pe care le vizitează primesc un procent din veniturile generate de reclame.

Browserul Brave te plătește să vezi reclame online Procentul pe care-l primești dacă alegi să vezi reclame nu este unul mic. Asta este vestea mai puțin bună.

În acest moment, aceste monede BAT vor putea fi folosite pentru a recompensa Vezi reclamele preferate, dar și pentru a cumpăra vouchere pentru restaurante sau camere de hotel. În viitor, BAT-urile ar putea fi schimbate și pentru bani tradiționali, dar deocamdată acest lucru nu este posibil. Este o inițiativă lăudabilă și dacă vrei să faci un ban în plus atunci când navighezi pe internet poate ar trebui să încerci Brave.

Anulare Despre reclamele și ferestrele pop-up în Safari Află cum să blochezi ferestrele pop-up și cum să tratezi reclamele persistente pe dispozitivul iPhone, iPad, iPod touch sau Mac. Mesajele pop-up pot reprezenta reclame, notificări, oferte sau alerte care se deschid în fereastra de browser actuală, într-una nouă sau în altă filă. Unele mesaje pop-up sunt reclame terță parte care folosesc Vezi reclamele de phishing, precum avertismente sau premii, pentru a te păcăli și a te face să crezi că provin de la Apple sau de la altă companie de încredere, astfel încât să partajezi informații personale sau financiare.

Ce a transmis marea campioană Impact.