Viziune artificială


viziune artificială

Sistem robotizat pentru inspectarea automată a pieselor mecanice din linia de producție Folosit pentruasamblarea pieselor mecanice viziune artificială pentru controlul calității nedistructiv.

O gamă largă de măsuri și tehnologii utilizabile camere, scanere laser, curent turbionar, celule de cuplu, dinamometre, micrometre laser, marcare laser Personalizare viziune artificială și integrarea în linia de producție sau în fluxul de producție existent. Se caracterizează printr-o platformă autonomă care integrează un manipulator automat capabil să ridice piesa direct de pe linie de producție atât pe paleți orientați, cât și pe bandă glisantă cu recunoaștere orientarea automată a piesei.

viziune artificială

Manipulatorul transportă piesa care trebuie verificată în zona de control unde există unul sau mai multe instrumente de măsurare durometre, profilometre, rugometre, sonde de curent turbionar, instrumente pe mai multe niveluri, rotunometre sau orice altul alt instrument automat de măsurare.

După verificarea manipulatorului oferă pentru a aduce detaliile direct în fluxul de producție al liniei, dacă rezultatul este pozitiv.

viziune artificială

În caz de neconformitate, sistemul scoate partea off line pentru analiza ulterioară și, dacă este necesar, reglați parametrii producția sau oprirea controlată a procesului de producție.