Viziune bursuc


Acest animal este răspândit, dar nu atât de ușor de observat.

Vedere bursuc

Din nou, aproape toată lumea știe cum arată un bursuc. Să aruncăm o privire mai atentă asupra acestei fiare. Aparținând familiei nevăstuice, are o serie de obiceiuri deosebite. Aspect Lungimea corpului variază de la 60 la 90 de centimetri, lungimea cozii nu depășește 24 viziune bursuc centimetri.

Cu o lungime totală a corpului mai mare de 1 metru și o înălțime de centimetri, bursucul animal este cel mai mare din familia sa. Torsul, înclinat spre umeri, este conectat prin intermediul unui gât scurt la un cap alungit, extins până la nas.

Astfel, corpul, gâtul și capul fiarei formează o pană. Picioarele sunt scurte și puternice. Ghearele de pe picioarele din față sunt mai lungi decât pe cele din spate. Acest lucru este viziune bursuc demonstrat de urmele bursucului. Blana animalului este formată din copaci lungi și un strat dens. Culoarea gri-argintie a spatelui și a laturilor este înlocuită treptat de aproape negru pe burtă și picioare. Botul are două dungi negre largi care pot începe de la nas și acoperă ochii și urechile.

Vârfurile rotunjite ale urechilor sunt colorate în alb. Greutatea animalului depinde de anotimp: după trezire - până la 15 kg, înainte viziune bursuc hibernare - până la 25 kg.

Habitat Habitatul acoperă aproape toată Europa. Dincolo de Munții Ural, fiara poate fi găsită aproape pe întreg teritoriul Rusiei cu excepția regiunilor extreme nordice și aride. Distribuit și în China, Peninsula Coreeană și Japonia. Astfel, în funcție de habitat, se pot viziune bursuc următoarele soiuri: bursuc european; bursuc asiatic. Acest animal se instalează adesea în păduri mixte. Evită stepele și deșerturile deschise, precum și pădurile dense de taiga.

Locuința bursucului este situată în locuri în care există multă iarbă și tufișuri, iar solul nu îngheță sau inunda. Acolo unde trăiesc bursucii, există întotdeauna cel puțin un corp de viziune bursuc în apropiere: lac, mlaștină, râu.

Stilul de viață și obiceiurile Nora Animalul este nocturn, deci vederea este slab dezvoltată, iar auzul și mirosul sunt foarte viziune bursuc.

Modifică text Viezure Viezurele sau bursucul Viziune bursuc meles, Linne,este un mamifer omnivor din genul Melesfamilia Mustelidae. Este mare amator de porumbpe care îl îngrămădește în vizuină în cantități de până la 50 kg de știuleți. În general toamna își face provizii, deși iarna are o activitate în general foarte redusă, iar grăsimea pe care o câștigă toamna îi asigură în iernile mai blânde supraviețuirea chiar și fără rezervele din vizuină. Spre deosebire de alte animale și mai ales de vulpeviezurele este un animal deosebit de curat.

În timpul zilei, el doarme în principal pentru vânătoare de noapte. Animalul își petrece cea mai mare parte a vieții într-o gaură pe care, putând săpa perfect pământul, o construiește, o repară și o reînnoiește. Aceste animale pot trăi singure sau în familie.

În cea mai simplă versiune, viziune bursuc de bursuc este format dintr-o singură intrare, un tunel și o cameră de cuib la o adâncime de 1 până la 5 metri. Camera de cuibărit este întotdeauna echipată cu un pat de iarbă uscată și frunze.

  1. Care sunt testele oculare
  2. Mean 0 - Bursuc
  3. - В него попал зараженный файл, сэр.
  4. Голос его звучал спокойно и чуточку игриво.

Adesea, vizuinele de bursuc sunt conectate într-un labirint complex de multe tuneluri lungi, fundături, camere de cuibărit și intrări și ieșiri. Este de remarcat faptul că acest animal încearcă să așeze camerele de cuibărit sub acvifer, datorită cărora este întotdeauna uscat și cald în aceste camere.

viziune bursuc

Animalul schimbă regulat așternutul vechi din camerele de cuibărit în cel proaspăt. O gaură de bursuc abandonată poate deveni o casă pentru un câine vulpe sau raton. De asemenea, este interesant faptul că animalul sapă găuri speciale pentru excrementele sale.

Iernat Nu numai că a acumulat o cantitate suficientă de grăsime, dar și și-a umplut cămarile cu rezervele necesare, animalul hibernează odată cu debutul iernii. Niciun alt membru al acestei familii nu hibernează astfel.

viziune bursuc

Înainte de a se culca, pune toate viziune bursuc în gaură cu frunze. Cu toate acestea, bursucul de iarnă doarme nu ca un urs, ci ușor.

De multe ori se trezește și, într-un dezgheț, poate chiar să-și părăsească vizuina. În acest moment, urmele unui bursuc pot fi găsite lângă gaură. Fiecare persoană hibernează într-o cameră separată de cuibărit.

viziune bursuc

De îndată ce zăpada începe să se topească primăvara, animalul se trezește în cele din urmă. Nutriție Ca viziune bursuc reprezentant al nevăstuicii, bursucul este considerat un prădător, dar de fapt este un animal omnivor. Observațiile pe termen lung permit indicarea fără echivoc a ceea ce mănâncă bursucul.

Meniul său include atât hrană vegetală, cât și hrană pentru animale, dar nu și carii, pe care nu le va atinge nici în vremuri dificile de foame. Bursucii se hrănesc cu insecte, amfibieni și reptile: adesea șopârle, rareori șerpi. De îndată ce vine vremea pentru fructe de pădure, ciuperci și nuci, el le absoarbe de bunăvoie.

Un bursuc nu mănâncă mai mult de jumătate de kilogram de alimente pe zi. Reproducere Bursucul comun este un animal monogam.

viziune bursuc

Perechea formată persistă tot timpul până când unul dintre parteneri moare. Râul Bursucului începe primăvara și se termină vara. În primăvara următoare, femela aduce pui, care sunt orbi și complet neajutorați. Sarcina durează luni. În primele trei luni de viață, singurul aliment pentru bursuc este laptele matern.

  • Vedere bursuc. Glaucom de cataractă vizuală
  • Viezure - Wikipedia
  • Descrierea bursucului. Habitat și stil de viață bursuc

Apoi, părinții îi învață să vâneze, iar copiii trec la mâncare obișnuită. În condiții naturale, un bursuc trăiește de la 10 la 12 ani.

viziune bursuc

Valoare economica Bursucul, distrugând numeroși dăunători, cum ar fi larvele, ursul, rozătoarele, aduce mari beneficii pentru silvicultură și agricultură. Cu toate acestea, stabilindu-se lângă o persoană, bursucul nu ezită să mănânce viziune bursuc grădină.

Provoacă daune, dar valoarea beneficiului din acesta este incomparabil mai mare. Bursuc și om Blana de viziune bursuc nu are valoare comercială. Nu orice vânător viziune bursuc carne. Numai grăsimea de bursuc, folosită în medicina populară, este de valoare pentru oameni. Ei vânează acest animal în principal cu ajutorul câinilor.

Datorită proprietăților benefice ale grăsimii de bursuc, agricultura de bursuc a devenit o afacere profitabilă. Fiara este ușor de îmblânzit, dar nu se înțelege niciodată cu câinii. Video Cum să găsiți o vizuină de bursuc în pădure, veți afla din videoclipul nostru.

Bursucul comun Meles meles este un mamifer aparținând genului bursuc și al viziune bursuc Cunya. Animalul neîndemânatic are un aspect remarcabil, ceea ce face ușor să-l distingem, dacă este necesar, de alți reprezentanți destul de numeroși ai ordinii carnivore și genului Bursuc. Descrierea bursucului Toate subspeciile de bursuci cunoscute până în prezent sunt în mod meritat printre cei mai mari dintre toți reprezentanții familiei destul de extinse a Kunya și sunt, de asemenea, caracterizate de un corp strâns pliat și stângăcie datorită unei expansiuni foarte vizibile a portbagajului din spate.

Aspect Capul bursucului este alungit, cu ochi mijlocii și urechi scurte și rotunjite La baza caudală, există glande preanale, concepute pentru a elibera un lichid caustic, mirositor. Substanța mirositoare eliberată permite animalelor nu numai să recunoască rudele, ci și într-o oarecare măsură să comunice viziune bursuc ele.

Cumva, in proportii si talie sunt asemanatori bursucilor europeni, intalniti inca si in Romania. Totul despre plămân.

Animalul are picioare scurte și puternice, cu gheare puternice și slab curbate, adaptate pentru a rupe pământul. Talpa de pe labele animalului viziune bursuc de un tip gol caracteristic. Cu suprafețele de mestecat aplatizate ale molarilor dinților din spate, animalul macină orice hrană vegetală.

Zona trunchiului și a cozii este acoperită cu un fir de protecție aspru, aspru și destul de lung. Se remarcă, de asemenea, un substrat mai scurt și mai subțire.

viziune bursuc

Părul de pe cap și de pe picioare este vizibil mai scurt. Bursucii se caracterizează prin naparlire lentă, care are loc pe tot parcursul verii. În ultimul deceniu de primăvară, se observă pierderea substratului, iar la începutul verii, animalul își pierde activ părul de gardă. Lâna veche la animale cade mai aproape de toamnă și, în același scăderea vederii din cauza frigului, nu, se remarcă o reînnoire treptată a copacului nou.

Este interesant!

И тотчас же ему представилось страшно важным, чтобы это оказалось возможным.

Un bursuc de sex masculin este mai mare decât o femelă, iar lungimea corpului unui animal adult variază între cm, cu o lungime a cozii de cm și o greutate corporală medie de cel mult kg. Greutatea unui bursuc înainte de hibernare poate ajunge la kg.

Culoarea variază în funcție de caracteristicile viziune bursuc, dar prezența blănii maronii cenușii pe spate și a părului întunecat de-a lungul întregii creaste poate fi considerată ca semne generale.

În zona capului există o dungă întunecată care trece prin ochi din nasul bursucului, acoperă urechile sau atinge marginile superioare. Partea frontală și obrajii au o culoare albicioasă, gălbuie sau maronie caracteristică.

Culoarea blănii vara viziune bursuc mai închisă, cu o nuanță roșiatică. Pentru persoanele tinere, este caracteristică o colorare mai puțin strălucitoare și pronunțată. Caracter și stil de viață Animalele adulte sunt foarte viziune bursuc de habitatul ales inițial Dimensiunea standard a unui teren individual poate ajunge la hectare sau puțin mai mult. Fundul cuibului este acoperit cu așternut uscat.

Camera de cuibărit, de regulă, este situată sub straturile impermeabile, ceea ce servește ca o protecție fiabilă a animalelor și a descendenților acestora de la apa solului sau atmosferică. Viziune bursuc procesul de curățare periodică a vizuinei, care este efectuată de animale adulte, toate așternuturile vechi și uzate sunt îndepărtate. Bursucii sunt animale care nu posedă agresivitate naturală față de oameni sau alte animale, dar în scopul autoapărării, un astfel de mamifer prădător își poate mușca sau bate dureros adversarul cu nasul.

Vizuini Bursuc sunt adesea ocupate de alte animale, inclusiv vulpi și câini raton. Odată cu debutul iernii și până în primăvară, bursucii intră în hibernare, iar în acest moment temperatura corpului animalului este de numai 34,5 ° C. Bursucii sunt mamifere prădătoare cu un stil de viață nocturn, dar adesea astfel de animale pot fi găsite înainte de întuneric.

Cât trăiesc bursucii În viziune bursuc lor natural, bursucii nu trăiesc mai mult de zece sau doisprezece ani, iar în captivitate, un astfel de animal poate trăi până la cincisprezece sau șaisprezece ani.

În primul an de viață, ratele mortalității în rândul persoanelor tinere ajung la jumătate din total.