Viziune neandertală


viziune neandertală vedere slabă la baschet

Întâlnirile de interbreedere cu oamenii Viziunea tipică a neandertalienilor nu a fost deosebit de măgulitoare, adesea reprezentând un club uriaș și o suliță și viziune neandertală sartorial nefericite. De ani de zile, cercetătorii au încercat să răstoarne această viziune, deși cu dovezi limitate.

Dar noile cercetări, publicate astăzi în Nature, oferă unele dintre primele detalii nuanțate și detaliate despre viața de zi cu zi a lui Neanderthal.

viziune neandertală legături de oftalmologie istoric de caz

Prin secvențierea ADN-ului antic în cadrul plăcii dentare conservate calculam descoperit informații specifice despre dieta și sănătatea neandertală, precum și informații despre interacțiunile, comportamentul, cultura și cunoștințele acestora. Calculul dentar păstrează ADN vechi din microorganisme, viruși, alimente și alte materiale biologice care trec prin gura individului.

viziune neandertală metode moderne de tratament al vederii

Acest lucru lasă o sursă de informare la complicații cu vederea oamenii de știință ai ADN-ului antic să descopere mii de ani mai târziu.

Dieta și stilul de viață neandertal Am examinat doi neandertalieni din peștera El Sidron, Spania, și un neanderthal din Spățul Spy din Belgia.

Viața de zi cu zi a unui neandertal a revelat din bucata din dinți

Am constatat diferențe drastice în dieta lor, care au fost corelate cu modificările microbiome viziune neandertală. Neanderthalul Spy se potrivește cu stereotipul unui vânător carnivor, vânător de vânători viziune neandertală mare, cu ADN din rinocer de lână și oi de muflon sălbatic, precum și de ciuperci native care se consumă încă în Europa astăzi.

Aceasta este prima dată când anumite specii au fost identificate în dieta neandertală și se potrivesc studiilor arheologice anterioare ale acestui individ.

În anul un craniu ciudat a fost descoperit în cadrul bazei militare din strâmtoarea Gibraltar.

În contrast evident, cele două neanderthali din El Sidron nu au arătat nici o dovadă a cărnii în dieta lor. Ei viziune neandertală nuci de pin, mușchi, scoarță de copaci, ciuperci diverse și alte materiale erbacee probabil mucegăite. Acestea erau cu adevărat diete paleo, consumând ceea ce putea fi foraged și identificat în mediul lor local.

De exemplu, Peștera Spy din Belgia se afla la marginea unui mediu de stepă asemănător dealurilor și câmpiilor cu iarbă, populate cu megafauna, cum ar fi rinocerul lătos. În schimb, neanderthalienii din El Sidron locuiau într-o pădure densă viziune neandertală, unde nucile de pin și ciupercile ar fi fost o sursă majoră de hrană.

Mâncare neandertală ca medicament Scheletul unui tânăr spaniol neanderthal spaniol a arătat un abces dentar urât. Calculul său dentar conține, de asemenea, ADN dintr-un parazit gastro-intestinal grav Microsporidia.

Viziune neandertală. „Ion” – primul hibrid uman din Europa – VIP Magazin

Ca urmare, este probabil ca el a fost bolnav cronic. În mod surprinzător, analiza noastră alimentară a arătat că acest Neanderthal îi putea trata bolile cu remedii naturale. Avea ADN din plop, al cărui muguri și coajă sunt o sursă naturală de aspirină și, surprinzător, mucegaiul Penicillium, sursa primului antibiotic din lume, penicilina. În timp ce mucegaiul Penicillium este obișnuit în mediul înconjurător, el a consumat în mod clar vegetație putrezită conținând mai multe alte forme.

  • Care este viziunea ta minus
  •  - Это обнадеживает: яблоки и яблоки.
  • Первая группа исследователей просто каталогизировала чудеса Рамы - так был назван гигантский цилиндр, еще до того, как стало известно, что он имеет искусственное происхождение, - побывала внутри его и составила карту.
  • Un ochi pierde din vedere de ce
  • За пределами города были такие вещи, как день и ночь, - внутри же царил лишь вечный день.

Nu am văzut acest lucru în celelalte neanderthali, ridicând întrebarea dacă neandertalienii folosesc antibiotice. Această cercetare sugerează că neandertalienii au menținut o cunoaștere extensivă a tratamentelor pentru afecțiuni și, ca atare, schimbă în mod semnificativ viziunea noastră asupra culturii și comportamentului lor.

Omul de Neanderthal

De asemenea, arată cum bacteriile vechi pe dinți oferă acum o fereastră complet nouă în comportamentul hominidelor antice și originea propriilor microbiomi. Întâlnirile de interbreedere cu oamenii În ultimii ani, cea mai mare înțelegere viziune neandertală în stilul de viață neandertalian a venit din studiile genomului neandertalian. Acestea au arătat că părți mici din ea supraviețui în toate populațiile non-africane umane.

viziune neandertală minus exercițiu de vedere

Acest lucru a confirmat în cele din urmă că oamenii și neandertalienii s-au intersectat. Dar interacțiunea specifică dintre oameni și neandertalieni a rămas necunoscută, împreună viziune neandertală implicațiile pentru cum sau dacă acest lucru ar fi putut implica transmiterea bolilor. Viziune neandertală reușit să investigăm aceste interacțiuni folosind microorganismele conservate în calculul antic Neanderthal dentar.

viziune neandertală poate fi concediat pentru o vedere slabă

Am reușit să secvențăm un genom bacterian vechi de Acest lucru este mult timp după ce oamenii și neandertalienii se crede că s-au despărțit, în jur de până la de ani în urmă. În cazul oamenilor moderni, bacteriile orale viziune neandertală în mod obișnuit schimbate prin distribuirea directă a alimentelor sau prin contactul intim, ceea ce sugerează cel puțin câteva interacțiuni foarte apropiate între cele două specii de mult timp după ce acestea s-au derulat.

Un consens emergent despre dispariția neandertală?

Schimbarea saliva poate avea ca rezultat și transferul unei game largi de microorganisme sănătoase, benefice, sau viziune neandertală agenți patogeni urâți. Deși știm că oamenii au obținut mai multe gene cheie imune de la neandertalieni, este posibil ca și oamenii să fi obținut o gamă largă de microorganisme sănătoase și de protecție, oferind oamenilor antice viziune neandertală avantaj în timp ce s-au mutat în țările neandertaliene stabilite în Europa.

Știm că aceste microorganisme benefice sunt esențiale pentru sănătatea umană. Modificările aduse diverselor noastre comunități microbiene pot avea ca rezultat o gamă largă de boli, inclusiv obezitatea, diabetul, bolile de inimă, cancerul, tulburările autoimune etc.

Deși nu știm cum aceste interacțiuni ar fi putut modifica starea de sănătate a neandertalilor sau a oamenilor moderni, studiul nostru viziune neandertală un nou mijloc de a investiga acest lucru și de a înțelege mai bine originea propriilor microbiomi. Categorii Populare.

  • Ce vitamine să îmbunătățească vederea
  • Un consens emergent despre dispariția neandertală?
  • Inițial s-a crezut că atât Neanderthalii, cât și oamenii moderni anatomic au evoluat din Homo erectus acum
  • Vitamine și tablete pentru vedere
  • Diversitatea lingvistică: genetică, biologie și cultură Diversitatea lingvistică: genetică, biologie și cultură Articole Similare Meniu de navigare Viziune neandertală.