Intrebari Frecvente

1) Cum este procesata o comanda?

Dupa plasarea comenzi vei primi un email de confirmate. Iar apoi noi iti pregatim coletul si il dam curierului care ti-l va aduce la adresa.

2) Pot sa anulez sau sa modific o comanda?

Pentru a modifica sau anula comanda ne poti contacta pe adresa de email (contact@aphrodisia.ro) , telefonic (0788129291) sau pe WhatsApp la acelasi numar. 

3) Cum platesc?

Aveti trei optiuni pentru a face plata:

  • Ramburs – cash la ridicarea coletului
  • Cu cardul online – la plasarea comenzii
  • Prin transfer bancar – veti primi factura pe e-mail, dupa care faceti plata in contul firmei si trimiteti o copie dupa ordinul de plata.
4) Ce carduri sunt acceptate?

Visa si MasterCard

5) In cat timp se livreaza comanda?

Comenzile primite de luni pana vineri, confirmate telefonic sau pe e-mail pana in ora 17:30 sunt expediate in acceasi zi, iar livrearea se face in 24-48 de ore lucratoare. Comenzile primite peste weekend sunt procesate in urmatoarea zi lucratoare.

6) Cat costa livrearea?

Taxa de livrare este de 25 de lei. Comanda se poate ridica personal de la locatia noastra pentru a evita costurile de transport.

7) Pot sa verific coletul la primire?

Da. Poti sa verifici coletul si sa il pastrezi doar daca esti multumit. Daca doresti acest lucru, avem rugamintea la tine sa spui asta colegilor nostri cand confirmi comanda telefonic, ca sa ne asiguram ca expediem coletul cu un curier care accepta deschiderea coletului la livrare.

8) Cum pot returna produsul?

Daca au trecut mai putin de 14 zile, tot ce ai de facut este sa anunti telefonic la 0788129291 si trimitem curierul la adresa ta sa ridice produsele. Toate costurile sunt suportate de noi.

9) Cum va pot contacta?

Poti sa ne contactezi pe email la contact@aphrodisia.ro, telefonic la 0788129291 sau prin SMS / WhatsApp la acelasi numar de telefon.

10) Pot sa comand prin telefon?

Desigur! Daca ai nevoie de asistenta, suna-ne de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 21:00, la numarul 0788129291.