Ambrozia

Turta dulce vegana

 
Turta dulce vegana 150g – Ambrozia
Ingrediente: făină integrala de grâu, sirop de curmale (28 % ), faină de secară, ulei de cocos, nectar granulat din flori de cocos (10 % ), amestec condimente (3 % )(cuisoare, cardamom, anason stelat, ghimbir, coriandru).
Conține zaharuri prezente în mod natural.
Preț: 14 lei

Coltunasi populari

 
Coltunasi populari 150g – Ambrozia
Ingrediente: făină integrală de grâu, curmale, coacăze negre deshidratate (20 %), nucă, făină integrală de grâu spelta, ulei presat la rece de floarea soarelui, oțet de mere, sare de masă fără adaos de iod.
Conțin zaharuri prezente în mod natural.
Preț: 14 lei

Sărățele

Saratele diferite sortimente 125g – Ambrozia
Ingrediente:
Făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de cocos. Produs într-o unitate unde se procesează soia, nuci, fructe cu coajă lemnoasă și făinuri care conțin gluten.
Preț: 14 lei

Biscuiți

 
Biscuiti diferite sortimente 150g – Ambrozia
Ingrediente: făină integrală de grâu, must din struguri, ulei de cocos, fulgi de ovăz, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime (12 % ), amestec de condimente exotice (2 %): anason stelat, cuișoare, cardamom, scorțișoară, ghimbir, coji de portocale.
Preț: 14 lei

Prajituri

 
Prajituri diferite sortimente 150g – Ambrozia
Ingrediente: Foi de prăjitură (făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, pastă de curmale, ulei de cocos), Cremă (ciocolată naturală 40%, unt de arahide, arahide rumenite 23%, must din struguri.
Preț: 9 lei
_MG_2959

Ceaiuri

Hot Chocolate

Cafea

Prăjituri